Rexal Accent
"Casute lemn, magazii din lemn, foisoare lemn, chioscuri pentru gradina si comert, garaje din lemn"

Casuta de gradina MERIDIAN, dimensiuni 4.94m x 3.94m, grosime pereti 34 mm.

Model: Casuta lemn MERIDIANTrimite mesaj


Pret: 8600 RONDescriere produs

CASUTA MERIDIAN dimensiuni 4,94m x 3,94m este proiect REXAL ACCENT si se distribuie direct sau prin reteaua de magazine DEDEMAN. Oricare ALT DISTRIBUITOR vinde sub aceasta denumire un PRODUS DIFERIT cu structura de rezistenta si calitate îndoielnice. ATENTIE va rugam pe INTERNET circula o poza piratata de pe eMAG. Noi afisam preturile corecte NU AFISAM REDUCERI FALSE.
Casuta de gradina MERIDIAN, dimensiuni 4.94m x 3.94m, grosime pereti 34 mm.
Casuta de gradina Meridian, poate fi folosita atat ca si cabanuta de vacanta, bucatarie de vara dar si ca loc de depozitare a diverselor lucruri din gospodarie (scule de gradinarit, masina de tuns iarba, bicicleta, motocicleta, etc). Descriere Casuta de gradina Meridian, este realizata din lemn de rasioanase (brad, molid) netratat, chertat, cu lamba si uluc (nut si feder), grosime lambriu de 34 mm.
Este prevazuta cu o usa dubla, de 158x178 cm si doua ferestre mobile de 110 x 82 cm, dispuse frontal. Ferestrele sunt prevazute cu jardiniere pentru flori si obloane, ce ii confera siguranta suplimentara si cu pervaz. Ferestrele si streasina din fatada sunt decorate. Grosimea peretului de 34 mm, confera casutei soliditate si rezistenta in timp. Acoperis. Acoperisul este in 2 ape, si este format din asteriala in grosime de 19 mm si carton bitumat. Montaj si Intretinere. Este o casuta care se monteaza usor, iar coletul contine tot ceea ce este necesar pentru montaj: cuie, holtzsuruburi, instructiuni pentru montaj si garantie. Se recomanda sa aplicati un tratament protector sau o vopsea imediat dupa montare, pentru a prelungi durata de viata a produsului. Totodata este recomandat ca montajul sa fie facut pe o dala de beton. Livrare. Livrare se face la cerere, prin curier si nu este inclusa in pretul afisat. Pretul se calculeaza de catre curier in functie de distanta. Date de contact: http://www.rexal.ro; http://www.casute-lemn-gradina.ro/; https://www.facebook.com/www.rexal.ro/; rexalaccent@gmail.com; tel: 0735875773 / 0731908032 / 0363103948. REXAL ACCENT Bistrita-N.


Produse Similare